Hlavní obsah

Šipkovým klubům z Ostrova se první polovina soutěžní sezóny vydařila

Novinky, Jan Mrenica

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šipková sezóna v Karlovarském kraji má zimní přestávku, ve které se hrají ligové poháry a různé memoriál turnaje. Ten ostrovský se uskuteční 17. ledna v pivnici Kolečko na počest Milana Fialy, zakladatele tamního klubu, který nedávno podlehl zákeřné nemoci.

Foto: Jan Mrenica

Kolečko Škodíci B Ostrov zatím drží druhé místo v 2.B lize Karlovarského kraje šipek

Článek

Šipkový team Škodíci Ostrov se minulý rok po prvé probojoval do extraligy, nejvyšší krajské ligové soutěže. Bohužel se v ní udrželi pouze jednu sezónu a tak letos nastoupil zpátky do 1. ligy.

Kvůli problémům s hracím místem, marodkou a pracovnímu vytížení začali Škodíci sezónu velice špatně a po 8 odehraných kolech byli na posledním 12. místě. Naštěstí v posledních zápasech konečně zabrali a třemi výhrami v řadě drží do druhé poloviny soutěže 9. příčku. V čele tabulky 1. Karlovarské ligy je prozatím Racek B52 B Karlovy Vary a PIRÁTI Chodov.

Vloni nově založené družstvo Kolečko Škodíci B Ostrov, které začínalo ve 3. C lize jako nováček, hned první rok hladce postoupilo o ligu výše. V této sezóně proto hrají 2. B ligu. Po 12 podzimních kolech s devíti výhrami zatím drží výborné druhé místo před svými rivaly z Družby Domino Ostrov, kteří i letos jedou na celkové vítězství ve své lize. Pokud Škodíkům z Kolečka vydrží momentální forma, mohli by tak i druhou sezónu po sobě slavit postup o ligu výše.

Nesmíme ani opomenout nově vzniklý ženský šipkový klub RANWAY Družba Ostrov, který hned první sezónu a zatím bez porážky nečekaně vládne v ženské lize kraje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám