Hlavní obsah

Silvestrovská show v Praze s kapelou Gulo Čar a Štěpánem Markovičem

Novinky, Vladimír Lachout

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Speciální silvestrovský program připravuje pro letošní rok největší jazz klub v Praze. V těsné blízkosti Václavského náměstí v klubu Jazz Time se v poslední večer tohoto roku uskuteční show s bohatým hudebním programem, kde si každý přijde na své. V ceně vstupenky je i velký raut po celou dobu akce.

Foto: Alena Chlumská (Jazz Agency www.lachout.com)

Zaplněné českobudějovické náměstí při společném koncertě jazzmana Štěpána Markoviče a kapely Gulo Čar (2011)

Článek

V průběhu silvestrovského večera se v horním patře pražského klubu Jazz Time uskuteční vystoupení  nadějného zpěváka Dušana Markka a kytaristy Josefa Floreše. Se svým repertoárem, který tvoří upravené světové hity, v letošním roce například velmi upoutali pozornost vyprodaného nádvoří při Hradozámecké noci na Karlštejně. Osobně si dvojici pro svůj hudební koncertní projekt vybral i nejúspěšnější český herec současnosti Karel Roden. (spustit videoukázku)

Program ve spodní části klubu Jazz Time zahájí svým koncertem funky soul kapela Gulo Čar. Na hudební scéně jistě nepatří tato brněnská kapela mezi nováčky; spolupracovali s Davidem Kollerem, Danem Bártou, Lucií Bílou a mnoha dalšíma. Producentem jejich první desky byl Dough Wimbish ze slavných Living Colours, získali ocenění  Anděl. Vystupovali na pražských koncertech Jamese Browna a Gipsy Kings. Jejich koncertní vystoupení má již i díky své kvalitě a strhující show přední místo na velkých tuzemských hudebních festivalech. (spustit videoukázku)

Jedním z nejvýraznějších hostů silvestrovské show bude saxofonista Štěpán Markovič. Ten patří již řadu let mezi českou jazzovou elitu. Doprovázel neuvěřitelné množství tuzemských i zahraničních hvězd. Nelze nevzpomenout jeho spolupráci s Ray Charlesem či Lizou Minneli nebo jeho live album s Billem Clintonem. (spustit videoukázku)

Show v největším jazz klubu v Praze uzavře oblíbený DJ Gino a v ranních hodinách se mohou návštěvníci akce těšit i na tradiční Jam Session. V ceně vstupenky na akci (990 Kč) je i občerstvení hostů, tzn. raut až do rána. Návštěvníci klubu Jazz Time mají v nabídce i hlavní večeři, a to výběr ze šesti specialit kuchyně.

Akce se uskuteční 31. prosince od 19 hodin v clubu Jazz Time (Krakovská 19, Praha 1). Na akci je v prodeji pouze omezený počet vstupenek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám