Hlavní obsah

Silvestr na lyžařském svahu ve Zlíně pro malé i velké

Novinky, Petra Svěráková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velkou silvestrovskou veselici připravují už tradičně provozovatelé zlínského lyžařského svahu na poslední den v roce. Show s názvem Silvestr na zlínském ledovcu se uskuteční už popáté a ani tentokrát nebude chybět bohatý doprovodný program pro veřejnost.

Foto: archiv Svah Zlín

Loňské oslavy na zlínském lyžařském svahu.

Článek

Návštěvníci tak budou moci přivítat Nový rok pod širým nebem ve společnosti moderátorů Radia Kiss Publikum, vystoupí také několik předních DJ, chybět nebude diskotéka, grilování a stánky s jídlem i nápoji. Připravena bude také silvestrovská tombola.

„Vrcholem večera bude opět velký silvestrovský ohňostroj, který odpálíme za účasti primátora města Zlína Miroslava Adámka a slavnostním přípitkem přivítáme Nový rok,” řekl Michal Cepek, provozovatel lyžařského areálu J. Šperky.

Vloni se na zlínský svah přišlo pobavit více než 7 tisíc návštěvníků. „Velmi nás těší, že se z této akce stává už pomalu tradice a jedna z největších akcí ve Zlíně. Jsme rádi, že ji každoročně podporuje také zlínský magistrát,” doplnil Michal Cepek.  

Pořadatelé silvestrovské show připravili pro letošní rok hned několik novinek. Hlavní pártystan bude větší, přibude také více prodejních stánků. Nově bude zavedeno vstupné ve výši 30 Kč pro dospělé, děti do 15 let mají vstup zdarma.

„Je to symbolické vstupné, které jsme se rozhodli zavést hlavně z důvodu bezpečnosti. Ze stejného důvodu také nově zavádíme zákaz používání vlastní pyrotechniky, budeme mít rovněž více pracovníků bezpečnostní služby,” upřesnil Michal Cepek.

Jako každý rok, i tentokrát si mohou lidé přinést svůj alkohol. Pořadatelé však apelují na návštěvníky, aby poté láhve odnesli  do připravených kontejnerů. Program bude ukončen podle počtu návštěvníků v časných ranních hodinách.

„Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám všem, abyste u nás na kopci prožili skvělou poslední noc tohoto roku,” řekl na závěr za všechny pořadatel Michal Cepek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám