Hlavní obsah

Sezóna ve Ski areálu Razula vyvrcholí Maškarní lyžovačkou

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ještě než se lyžařská sezóna nachýlí k úplnému závěru, mohou si ji rodiče s dětmi ve Ski areálu Razula ve Velkých Karlovicích zpestřit Maškarní lyžovačkou. Tato tradiční akce se uskuteční v neděli 9. března na sjezdovce Horal u hotelu Horal.

Foto: archiv Ski areálu Razula
Článek

V 9 hodin začíná registrace, hlavní program vypukne v 10:30. Vedle symbolického vstupného 20 Kč neplatí malí lyžaři nic navíc - děti v maskách lyžují zdarma a v soutěžích mohou navíc získat hodnotné ceny a dárky.

Děti se mohou těšit na setkání se Sněhovou královnou, hrátky s Tygry nebo fotokoutek s Maxipsem Fíkem a Ájou. Na sjezdovce bude připravena speciálně vyzdobená trať plná sladkostí, které mohou malí lyžaři během jízdy sbírat. Uskuteční se i soutěže o nejhezčí či nejoriginálnější masku.

Karneval se koná za každého počasí. Při nepříznivých podmínkách se přesune do vnitřních prostor hotelu Horal.

Příjemným zpestřením výletu se může stát i koupání v termálních bazénech, které se nachází hned vedle sjezdovky v relaxačním centru Wellness Horal. Tamní slaná voda vyhřívaná až na 36°C je balzámem pro unavené svaly, děti určitě ocení zábavu v divoké řece, jeskyni nebo menším bazénku s vodním hřibem a také dětském koutku na odpočinkové terase.

Reklama

Výběr článků

Načítám