Hlavní obsah

Šestnáct streetových tanečníků si podmaní Karlín

Novinky, Jana Kalinová

V Kasárnách Karlín se to v sobotu 14. září od 16.00 hodin pořádně roztočí. Unikátní taneční koncept Red Bull Dance Your Style poprvé dobude Prahu. Šestnáct tanečníků různých tanečních stylů se utká v nepředvídatelném battlu jeden na jednoho. Kdo se s výzvou nejlépe popere? O vítězi rozhodnou diváci.

Foto: Lukáš Wagneter Red Bull Content Pool
Článek

Red Bull Dance Your Style přichází s originálními tanečními battly, které se odehrávají přímo na ulici. Jeho cílem je tak oslavit street dance na místě, kde se zrodil, a propojit tak skupinu tanečníků s přihlížejícími diváky.

Je to na vás

Red Bull Dance Your Style nemá žádnou odbornou porotu, můžete to tak být právě vy, kdo rozhodne o vítězi, který se 12. října s dalšími výherci národních kol ze 30 zemí světa utká o absolutního krále ve street dance. Své rozhodnutí ale nemusíte nechat náhodě. Seznamte se s kompletní šestnáctkou tanečníků a tanečním stylem, kterému se věnují, a vyberte si svého koně.

Mistry jednoho tanečního stylu jsou Mulla Zuev a Adam Kmenta, kteří tančí hip hop, Honza Pentiful s Kristiánem Mensou zase breakdance, Angela Nwagbo house dance a Jana Pukovcová locking.

Vícero stylů mají ve svém repertoáru Sára Ďurajková – hip hop, poping, Ondřej Švec – hip hop, house, ground moves, Hana Valová waacking – locking, dancehall, hip hop, Roman Kejík – locking, popping, Matouš David – popping, hip hop, Barbora Endyšová – popping, hip hop, Martina Zachrlová – hip hop, afrohouse, dancehall, Lukáš Bernáth se zaměřuje na popping, waving, robot, animation, boog-styles, Patrik Kejík tančí All Style a Sweemo mix všech stylů.

Rovnou bez přípravy

Koncept Red Bull Dance Your Style je jedna velká show. Tanečníci se vždy potkají v souboji jeden na jednoho a jen diváci rozhodnou, kdo se skvěle trefil do hudby, kdo měl větší charisma a kdo je dokázal lépe vtáhnout do děje. Na tenhle battle se ale nedá připravit, nikdo neví, co nakonec DJ Wee pustí za song. Může to být jak Madonna, Britney Spears, tak i Queen. Maličkosti rozhodují.

Připravte se na skvělý taneční zážitek a načerpejte inspiraci.

Reklama

Výběr článků

Načítám