Hlavní obsah

Senioři v Krupce slavili svůj den s hvězdami populární scény

Novinky, Rostislav Kadlec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stálice české populární hudby a zábavy Halina Pawlowská a Josef Zíma přijeli poslední zářijový den do Krupky. S místními zástupci starší a zkušenější generace oslavili Den seniorů, který v Krupce každoročně slaví.

Foto: Archiv MěÚ Krupka

Starosta Krupky Zdeněk Matouš vítá Halinu Pawlowskou

Článek

„Loňský ročník jsme ještě slavili v kulturním domě Olympie. Tentokrát jsme však pro velký zájem o vstupenky museli přesunout pořádání této akce do větších prostor. Letos se tedy Den seniorů konal v krupském Koloseu, které má větší kapacitu. Děkuji všem za perfektní organizaci,” řekl starosta Krupky Zdeněk Matouš. Zájemci o vstupenky, kterým bylo již více než 60 let, měli vstup zdarma.

Organizátorům se podařilo připravit zábavné odpoledne, během kterého mohli poznat známé osobnosti české populární scény. Hlavním bodem programu pak byla vystoupení oblíbené moderátorky a herečky Haliny Pawlowské a zpěváka a rovněž herce Josefa Zímy.

Zazněly známé hity, ale také vyprávění úsměvných situací, veselých anekdot, vtipů a vzpomínek ze soukromého života. Kdo měl zájem, mohl si z připravené autogramiády odnést nejen novou knihu Haliny Pawlowské, ale také její věnování s vlastnoručním podpisem. Součástí programu však bylo také kouzelnické vystoupení, které připravil Jan Vajdiš. Z úžasu přítomných bylo vidět, že některé triky skutečně braly dech!

„Každoroční pozitivní ohlasy jsou pro nás dostatečným impulsem, abychom podobné zábavné odpoledne připravili také příští rok. Jsem rád, že je mezi seniory o připravený program takový zájem,” řekl k organizaci zábavného odpoledne místostarosta Krupky Karel Rouček, který program nejenom zaštítil, ale také vedl četné přátelské rozhovory mezi stoly se všemi seniory, kteří si chtěli popovídat nejen o dění v Krupce.

Sál krupského Kolosea byl zaplněn do posledního místa a na všechny čekalo bohaté občerstvení. Kromě vystoupení Haliny Pawlowské, Josefa Zímy a Jana Vajdiše se hosté mohli těšit na taneční zábavu, která trvala až do nočních hodin. Bylo vidět, že vyšší věk není dobré náladě žádnou překážkou, ba naopak, a mnozí tanečníci měli energie více, než občas mívají zástupci mnohem mladší generace.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám