Hlavní obsah

Senioři slavili svůj den v krupské Olympii

Novinky, Rostislav Kadlec

Pohled do kalendáře na první říjnový den nám připomněl, že slavíme Den seniorů. U příležitosti tohoto svátku všech seniorů připravilo město Krupka pro zájemce z řad starší generace zábavné odpoledne pod názvem Den seniorů s Vladimírem Hronem.

Foto: Archiv MěÚ Krupka

Vladimír Hron na Dni seniorů v krupském DK Olympie

Článek

Jak název akce napovídá, hlavním hostem byl vynikající zpěvák, bavič a imitátor Vladimír Hron, který rozproudil skvělou zábavu nejen písničkami, ale také vyprávěním veselých anekdot a vtipů. Zájemci o vstupenky, kterým bylo již více než 60 let, měli vstup zdarma.

„V Krupce jsme slavili Den seniorů již podruhé. Loňské pozitivní ohlasy byly totiž pro nás dostatečným impulsem, abychom podobné zábavné odpoledne připravili také tento rok. Jsem rád, že je mezi seniory o připravený program takový zájem,” řekl k organizaci zábavného odpoledne místostarosta Krupky Karel Rouček, který program nejenom zaštítil a zahájil, ale také vedl četné přátelské rozhovory mezi stoly se všemi seniory, kteří si chtěli popovídat nejen o dění v Krupce.

Velký sál Domu kultury Olympie byl zaplněn do posledního místa a na všechny čekalo bohaté občerstvení. Kromě vystoupení Vladimíra Hrona se hosté mohli těšit na taneční zábavu, která trvala až do nočních hodin. Bylo vidět, že vyšší věk není dobré náladě žádnou překážkou, ba naopak, a mnozí tanečníci měli energie víc, než občas mívají zástupci mnohem mladší generace.

„Vzhledem k očekávání stejně dobré zábavy, jako tomu bylo minulý rok, byly vstupenky na letošní Den seniorů rozebrány v podstatě obratem. Nejlepší reklamou je totiž kvalitní program a ohlasy těch, kteří mohou posoudit na základě vlastní zkušenosti,” doplnil Karel Rouček k bleskovému rozebrání vstupenek.

Dobrou náladu tak mohl okusit každý, kdo přišel. Soudě podle letošních ohlasů, mohou se krupští senioři již nyní těšit na další ročník Dne seniorů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám