Hlavní obsah

Sedmihorské léto 2015: Michal Hrůza, Ondřej Vetchý, Jaroslav Dušek a další velká jména

Novinky, Jitka Maděrová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zbývají necelé dva měsíce, než Sedmihorky u Turnova začnou opět žít. Každoročně ožívají od června do srpna díky Sedmihorskému létu, které pravidelně přináší kvalitní hudební a divadelní program. Letos opět ve znamení velkých jmen, pohody a zábavy. Jedna z nejvýznamnějších akcí v Českém ráji se blíží.

Foto: Sedmihorské léto/Tomáš Třeštík

18.6. odstartuje Sedmihorské léto 2015 koncert Michala Hrůzy s jeho Kapelou Hrůzy. Po dlouhém boji se vrací v plné síle na koncertní pódia.

Článek

Startem Sedmihorského léta bude vystoupení turnovského rodáka, slavného skladatele a muzikanta Michala Hrůzy s Kapelou Hrůzy. Půjde o jediný letošní koncert na stání, kdy si diváci užijí hity jako Zakázané uvolnění, Namaluj svítání, Bílá velryba a mnohé další.

Pokud přemýšlíte, jak slavnostně zakončit školní rok a přivítat prázdniny, vyrazte na komedii Prachy!!!. V hlavní roli Ondřej Vetchý a Vanda Hybnerová.

Červenec pak bude patřit houslím Pavla Šporcla, humoru Na Stojáka a úchvatnému hlasu Věry Špinarové. Srpen ocení příznivci krásné hudby a chytrých a poetických textů v podání Vlasty Redla či milovníci hlubšího zamyšlení Jaroslava Duška a Páté Dohody. I letos jde o velmi silný program, kde si na své přijdou všechny věkové kategorie i fandové různých hudebních žánrů.

Všechny akce si lze užít i prostřednictvím zvýhodněných a přenosných permanentek.

Kompletní program:

18. 6. - Michal Hrůza & Kapela Hrůzy

18. 6. - Michal Hrůza & Kapela Hrůzy 30. 6. - Prachy!!! - divadelní představení - Ondřej Vetchý, Vanda Hybnerová a další

18. 6. - Michal Hrůza & Kapela Hrůzy 30. 6. - Prachy!!! - divadelní představení - Ondřej Vetchý, Vanda Hybnerová a další 16. 7. - Pavel Šporcl & Gipsy Way Ensemble

18. 6. - Michal Hrůza & Kapela Hrůzy 30. 6. - Prachy!!! - divadelní představení - Ondřej Vetchý, Vanda Hybnerová a další 16. 7. - Pavel Šporcl & Gipsy Way Ensemble 23. 7. - Na stojáka - Lukáš Pavlásek, Karel Hynek, Daniel Čech, Arnošt Frauenberg 

18. 6. - Michal Hrůza & Kapela Hrůzy 30. 6. - Prachy!!! - divadelní představení - Ondřej Vetchý, Vanda Hybnerová a další 16. 7. - Pavel Šporcl & Gipsy Way Ensemble 23. 7. - Na stojáka - Lukáš Pavlásek, Karel Hynek, Daniel Čech, Arnošt Frauenberg  30. 7. - Věra Špinarová & Adam Pavlík Band

13. 8. - Vlasta Redl20.8. - Pátá dohoda & Jaroslav Dušek

Reklama

Výběr článků

Načítám