Hlavní obsah

Šatlava fest 2011 podpoří dobrou věc

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šatlava fest, který pořádá přibyslavská kapela Šatlava, se letos bude konat 22. a 23. července. A podpoří i jednu dobrou věc.

Foto: Michaela Poláková
Článek

„Festival bude stejně jako v loňském roce zaměřen na protidrogovou prevenci a podporujeme také projekty na pomoc postiženým lidem. Na festivalu budou informační stánky těchto sdružení," uvádí jeden z organizátorů Martin Kasal.

Kromě těchto stánků festival nabídne čajovnu, točenou zmrzlinu, míchané nápoje a další stánky s různými druhy nápojů. Hlad na festivalu zaženou návštěvníci např. gulášem, řeckým gyrosem, nebo u stánku s rychlým občerstvením. Festival by se neobešel bez lidí, kteří se o chod festivalu budou starat, tudíž šatlaváci spolupracují s místními sportovními kluby hokejistů a fotbalistů.

„Doufáme, že vyjde počasí a festival proběhne bez větších komplikací. Festival je dotován převážně sponzory, bez kterých by se taková akce konat nemohla. Na místě bude možnost zakoupení vstupenky jen na jeden den a děti do 12 let budou mít vstup zdarma. Vstup zdarma budou mít také majitelé průkazů ZTP,“ doplnil další z týmu organizátorů Ondřej Málek.

Šatlava fest nabídne nejen pro přibyslavské občany nevšední letní hudební zážitek pod širým nebem, na kterém se představí nejrůznější hudební styly.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám