Hlavní obsah

S aktuálními tipy pro cestovatele přichází olomoucký veletrh Tourism Expo

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cestování, turistika, sport doma i za hranicemi, to je Tourism Expo. Už 18. ročník tohoto veletrhu služeb cestovního ruchu zahájí letošní výstavní sezónu na Floře Olomouc ve dnech 15. až 17. února.

Foto: Archiv Flora Olomouc
Článek

"Návštěvníkům přineseme aktuální nabídku cestovních kanceláří, agentur, ubytovacích a stravovacích zařízení, dopravců. Nebude chybět zážitková turistika či adrenalinové sporty, na stáncích vystavovatelů bude vše potřebné pro příjemné a bezpečné trávení volného času od turistických map, autoatlasů, odborné literatury, až po nabídku cestovního pojištění, či sportovních potřeb," konstatovala mluvčí výstaviště Zuzana Studená. 

Výstava bude rovněž i letos přehlídkou zajímavých lokalit Střední Moravy a okolních regionů, turisticky atraktivních míst pro cykloturistiku, pěší výlety a také tipů na výlety pro celou rodinu.

Další zajímavosti čekají návštěvníky v podobě doprovodného programu se sportovními a znalostními soutěžemi, besedami s cestovateli, tancem, sportováním, módní i barmanskou show, festivalem lidových řemesel a soutěží o nejkrásnější dívku regionu - Miss Haná 2013.

"Vzhledem k rekonstrukci hlavního pavilonu A budou dějištěm výstavy pavilony E, G a H, které budou veřejnosti otevřeny každý den od 9 do 17 hodin," dodala Studená. Vstupenky jsou slosovatelné, na výherce čekají domácí i zahraniční zájezdy a další zajímavé ceny.

Reklama

Výběr článků

Načítám