Hlavní obsah

Rytmus Liberec otevře své brány a umožní zájemcům "nahlédnout pod pokličku"

Novinky, Dagmar Lánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blíží se týden sociálních služeb a stejně jako jiní poskytovatelé sociálních služeb i Rytmus Liberec, o. p. s. zve širokou veřejnost na návštěvu. Den otevřených dveří proběhne nejen v Liberci, ale i na všech pobočkách organizace.

Článek

Rytmus Liberec je nezisková organizace. Lidem s handicapem pomáhá posílit jejich schopnosti a dovednosti, aby mohli využívat běžné společenské zdroje a fungovat v přirozeném prostředí, zejména v oblasti zaměstnání a v souvislosti s tím pak i ve všech dalších oblastech společenského života.

V týdnu sociálních služeb, který letos připadá na 3. – 7. října, se připojí k ostatním sociálním službám a umožní všem zájemcům nahlédnout „pod pokličku“.

Zváni jsou 5. října mezi 9.00 a 15.00 hodin do Liberce, Jablonce nad Nisou, České Lípy, Semil nebo Jilemnice. Pracovní konzultantky a asistentky návštěvníkům v rámci Dne otevřených dveří rády vysvětlí, jak přesně služba probíhá a pro koho je určená. Předvedou, že „to jde“ a že lidé s postižením mohou žít plnohodnotný život.

Na webových stránkách organizace http://www.rytmusliberec.cz jsou uvedeny adresy hlavního sídla i všech detašovaných pracovišť.

Reklama

Výběr článků

Načítám