Hlavní obsah

Rychlá pomoc postiženým firmám - nabídka volných suchých skladových kapacit a transportu

Novinky, Michael Rada

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na základě narůstajícího rozsahu povodní a zasažených oblastí byla po dohodě zpracována mapa volných skladových kapacit pro pomoc podniků a závodům zasaženým velkou vodou.

Článek

S ohledem na zkušenosti z roku 2002, kdy mnoho zasažených firem nemělo možnost flexibilního přesunu vlastních skladových zásob do suchých skladů, se rozhodly ke společnému postupu logistická a realitní společnost, podnikající na tuzemském trhu, které tímto krokem chtějí nabídnout rychlou pomoc nejen průmyslovým podnikům, ale všem postiženým společnostem.

Jedná se o společnosti 108 AGENCY a PRIMA LOGISTICS a jejich obchodní partnery, které si daly za úkol najít řešení pro minimalizaci ztrát způsobených nemožností nakládat se suchým zbožím ze zatopených skladů a výrobních závodů. Právě díky synergii obou firem je možné zboží nejen uskladnit, ale i převézt a to za výhodných a hlavně krátkodobých podmínek bez nutných dlouhých závazků.

V pondělí 3. června byla v odpoledních hodinách spuštěna stránka s přehledem kumulovaných volných skladových kapacit, ve skladech s obsluhou a to podle jednotlivých regionů. 

Pro bližší detaily je možné kontaktovat přímo zodpovědné pracovníky, kteří podají upřesňující informace.

Kontakty jsou následující:

SKLADY - Konopásek Ondřej - Tel. 777 177 386, ondrej.konopasek@108agency.cz

PŘEPRAVY - Zoubek Jaroslav - Tel. 731 800 088, jaroslav.zoubek@primalogistics.cz

Na závěr ještě jedna důležitá informace. V PŘÍPADĚ ŽE DOJDE K POŠKOZENÍ TISKOVIN, KNIH, DOKUMENTŮ APOD., JE NEJLEPŠÍ CESTOU TYTO CO NEJRYCHLEJI ZAMRAZIT! Nejlépe po jejich zabalení. Zamrazení je cestou, která zabrání okamžitému plesnivění a zároveň umožní následné vysoušení při zachování použitelnosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám