Hlavní obsah

Rozjetá skupina Harlej přibrzdila v chrudimském R Klubu

Novinky, Michaela Marková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rock-punková formace Harlej vyrazila na podzimní klubové tour, jehož zastávkou se stal také chrudimský R Klub.

Foto: Michaela Marková
Článek

Podařenou akci odstartovala svým vystoupením partička, která si říká Check Point. Kluci předvedli parádní show a svými písněmi dostali přihlížející diváky do varu. S postupujícím časem se klub zaplnil do posledního místečka a všichni netrpělivě čekali příchod těch nejočekávanějších.

Když konečně nastal kýžený okamžik, na pódium nastoupila parta ve složení Tomáš Hrbáček, Tonda Rauer, Libor Fanta, Milan Hoffmann a Martin Kolinss. Už první písničkou publikum ukázalo, že je složené jen z těch nejvěrnějších a zpěvák mohl chvílemi odložit mikrofon a zaposlouchat se do mnohasethlasého chorálu.

Kapela zahrála spousty starších, notoricky známých písní a přidala i některé nové. Skvělá byla komunikace s diváky, na zpěváka i všechny kytaristy si bylo možné doslova sáhnout. Když se celá show nachýlila ke konci, nepustili diváci kapelu z pódia na moc dlouho a začala série přídavků.

Po skončení koncertu se v klubu rozjela afterparty, která dozajista pokračovala do brzkých ranních hodin. Poté, co obě kapely dohrály, si mohl všímavý divák „ulovit“ jakéhokoli svého favorita z řad hudebníků, kteří se neohroženě pohybovali mezi davem.

Na svém turné se kapela zastaví ještě 21. prosince ve Velkých Pavlovicích a 25. prosince ve Valdicích. Na oficiálních stránkách kapely najdete seznam koncertů pro rok 2014, který bude průběžně doplňován.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám