Hlavní obsah

Roman Dragoun se svou kapelou His Angels doplní srpnový program Malostranské besedy

Novinky, Tomáš Kopečný

V pátek 19. srpna vystoupí v pražské Malostranské besedě zpěvák a klávesista Roman Dragoun se svou doprovodnou kapelou His Angels. Rock-funkoví muzikanti se předvedou s průřezem své dlouholeté tvorby. Koncert startuje v 21 hodin.

Článek

„Roman Dragoun již mnoho let patří k legendám domácí rockové hudby. Poprvé se posluchačům představil začátkem 80. let ve spojení se skupinou PROGRES 2. Dnes však vystupuje s řadou dalších hudebních formací a také sólově s vlastní autorskou tvorbou, na koncertech má tak v nabídce opravdu široký repertoár. U nás v Malostranské besedě ho můžete v pátek slyšet v doprovodu kapely His Angels,“ uvádí šéf produkce Malostranské besedy David Dvořák.

Roman Dragoun je český hudebník, klávesista, zpěvák a skladatel. Po dobu své hudební kariéry působil v rockových skupinách jako Progres 2, Futurum, Stromboli a T4, vydal několik sólových alb, zpíval v muzikálech a jako studiový hráč spolupracoval s mnoha tuzemskými muzikanty.

V roce 2009 vydal své třetí sólové album Otlučená srdce, na kterém hostovala celá řada rockových i jazzových hudebníků. V roce 2012 byl posluchači Radia Beat vybrán do Beatové síně slávy v kategorii Osobnost, do které byl také následně v květnu stejného roku uveden.

„Vstupenky na koncert můžete pořídit za 150 korun. Určitě neváhejte přijít, v minulosti u nás Roman Dragoun s His Angels již několikrát koncertoval a pokaždé diváci odcházeli s nezapomenutelným hudebním zážitkem. Věříme, že ani teď tomu nebude jinak,“ dodal Dvořák.

Reklama

Výběr článků

Načítám