Hlavní obsah

Rodiny podpoří také v Jihlavě

Novinky, Ing. Slávka Dokulilová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tisíce rodin po celém světě si každoročně připomínají 15. květen jako Mezinárodní den rodiny. Také v Jihlavě proběhne v rámci Týdne pro rodinu řada akcí pořádaných Centrem pro rodinu Vysočina, z. s., jejichž cílem je vyjádřit podporu rodinám.

Foto: Ing. Slávka Dokulilová

Senohraní

Článek

Týden pro rodinu odstartuje v neděli 8. května v 16:00 Hradišťan & Jiří Pavlica, který společně se žáky ZUŠ Jihlava vystoupí v DKO. Pokračovat bude ve středu 11. května v 18:00 Koncert rodin v koncertním sále ZUŠ Jihlava.

V sobotu 14. května bude na Skalce v Jihlavě od 10:00 do 16:00 probíhat již tradiční Senohraní – program pro rodiny, dílničky, běh rodin s mottem „Neběhejte od rodiny, běhejte s rodinou“, na programu jsou dětská divadla a kejklíři. Vyvrcholením Týdne pro rodinu bude Průvod rodin na téma Noemova archa v neděli 15. května.

Průvod v maskách zvířat, která povede sám Noe, vyjde v 16:00 z horního náměstí a projde ulicemi Komenského, Divadelní a Křížová do zahrady hotelu Gustav Mahler. Tam proběhne společný přípitek na vše dobré, co v rodinách nacházíme.

K průvodu a přípitku jsou zváni všichni, kdo chtějí tímto způsobem vyjádřit podporu rodinám. Přizvěte všechny, na kterých vám záleží a komu chcete vyjádřit úctu a uznání. Masky zvířátek do průvodu je možné si vyrobit do Centra pro rodinu Vysočina na Chlumově ulici 3, každý všední den od 9:00 do 16:00.

Týden pro rodinu oslavuje skutečnost, že v rodině je místo pro každého, že rodina je místem bezpečí a prostorem pro růst a zrání. Cílem Týdne je vyjádřit a naplnit motto „Máma, táta, holka, kluk, rodina nám není fuk!“ Přijďte vyjádřit podporu rodinám a ukázat, že rodina je zázemí, které stojí za to chránit!

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám