Hlavní obsah

Rodinný den na ledě hokejového centra Pouzar

Novinky, Jiří Nartovský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spolek HC Trendy, provozující stejnojmenný amatérský hokejový klub, uspořádá v sobotu 25. února v čase 13:30 – 15:00 na ledě českobudějovického Hokejového centra Pouzar Rodinný den na ledě.

Foto: Jiří Nartovský

Leták - Rodinný den na ledě 2017.

Článek

Celá akce je organizována za účelem podpory aktivního trávení volného času rodin s dětmi. Pro děti budou připraveny soutěže o drobné ceny. Pro začínající bruslaře budou k dispozici trenéři ze školičky bruslení. Tatínkové a případně i maminky si budou moci vyzkoušet modelové rybníkářské hokejové minizápasy, které se odehrají bez výstroje pouze mezi dětskými mantinely.

Vstup na ledovou plochu bude pochopitelně umožněn pouze v bruslích a pro děti do 15 let pouze s helmou (hokejová, cyklistická apod.). Děti se na ledě budou moci pohybovat samostatně pod dohledem organizátorů nebo společně s rodiči.

Ledová plocha bohužel není nafukovací a tak vstup na akci bude umožněn pouze pro prvních 160 účastníků (do vydání 160 vstupních lístků). Vstupné na akci je dobrovolné.

Občerstvení na akci je zajištěno v nově otevřené restauraci přímo v Hokejovém centru Pouzar. Pavel Lískovec za organizátory akce zve rodiče s dětmi k účasti: „Přijďte si užít pohodové odpoledne s bruslemi na nohou v areálu Hokejového centra Pouzar a strávit jej aktivně a zábavně.”

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám