Hlavní obsah

Řidič usnul za volantem a převrátil kamión se dřevem

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mikrospánek byl zřejmě příčinou nehody, která se stala ve středu dopoledne u Milotic nad Bečvou. Řidič nákladní soupravy vyvázl bez zranění, na voze vznikla škoda přes 3,5 miliónu korun.

Foto: PČR Přerov
Článek

Nehoda se stala krátce před půl desátou na silnici 1. třídy ve směru od Hustopeč nad Bečvou na Hranice. "Z dosavadního šetření vyplynulo, že 40letého řidiče nákladní soupravy Volvo přemohl mikrospánek a v mírně levotočivé zatáčce vyjel mimo komunikaci,"  popsala nehodu policejní mluvčí Irena Urbánková. Souprava plně naložená dřevem poškodila směrové sloupky, příkopu i stromy a skončila na silnici převrácená na pravém boku. 

"Alkohol byl u řidiče vyloučen dechovou zkouškou, ke zranění nedošlo. Celková hmotná škoda byla vyčíslena na  3,5 miliónu korun na vozidle, na poškozených předmětech předběžně na 35 tisíc korun," dodala mluvčí. Policisté řidiči dali blokovou pokutu.

Reklama

Výběr článků

Načítám