Hlavní obsah

Rekonstruovaný most u Napajedel si vybral další motoristickou daň

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Místo rekonstrukce mostu na hlavní komunikaci I/55 z Otrokovic do Napajedel je stále častěji dějištěm dopravních nehod. K nejtragičtější, při které zahynul řidič osobního auta, došlo 6. září 2012. V úterý odpoledne to na stejném místě odnesl naštěstí jen terénní vůz.

Foto: HZS ZLK

Začátkem září zahynul v troskách auta, které spadlo z mostu, jeho řidič

Článek

K mostu vyjížděli hasiči z Otrokovic v úterý po 14 hodině. "V místě, kde je komunikace zúžena do jednoho jízdního pruhu, došlo k nárazu terénního vozidla zn. Land Rover Discovery do betonového zábradlí mostu. Obě osoby, které ve vozidle cestovaly, zůstaly nezraněny," uvedl mluvčí zlínských hasičů Libor Netopil.  

Po nárazu vozidla došlo k úniku provozních kapalin, který ještě před příjezdem likvidovali pracovníci provádějící rekonstrukci mostu. Nehoda zcela zablokovala průjezd po komunikaci.

Mnohem tragičtější konec měla na stejném místě havárie, která se stala 6. září po 22. hodině. "Osobní vůz, ve kterém cestovali tři lidé, spadl z opravovaného mostu. Jedna osoba byla vyproštěna policisty, druhou, těžce zraněnou, jsme vyprostili z vraku my. Řidič zůstal zaklíněn ve vraku, bohužel při našem příjezdu už nevykazoval žádné známky života," dodal Netopil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám