Hlavní obsah

Rekonstrukce Nádražní ulice v Ostravě vstupuje do další fáze

Novinky, Josef Zajíc

První etapa rekonstrukce Nádražní ulice v Ostravě vstupuje do své třetí fáze. Bude rekonstruován kolejový svršek tramvajové trati. Po celou dobu bude Nádražní ulice v úseku mezi ulicemi Stodolní a ulicí 30. dubna pro veškerou dopravu uzavřena. Uzavírka bude trvat od 30. července do 30. srpna.

Foto: Josef Zajíc

Rekonstrukce Nádražní ulice v Ostravě,3.fáze. Zde tramvaje od 30.7. do 30.8. 2015 nepojedou!

Článek

Provoz bude veden po objízdných trasách:

V době od  30. července od 5:00 hodin do 19. srpna do 6:00 hodin bude uzavřena křižovatka Nádražní ulice a ulice 30. dubna. Průjezdná bude ulice Českobratrská. Objízdné trasy budou ve směru od Přívozu ulicemi Valchařskou, Poděbradovou a Hollarovou. Ve směru od Elektry do Přívozu ulicemi Čs. legií, Přívozskou, 30. dubna, Sokolskou třídou a Zborovskou ulicí.

V době od 19. srpna od 6:00 hodin do 25. srpna do 24:00 hodin bude uzavřena křižovatka Nádražní s ulicí Českobratrskou. Průjezdná bude křižovatka Nádražní ulice s ulicí 30. dubna. Objízdné trasy budou ve směru od Přívozu ulicemi 30. dubna, Poděbradovou a Hollarovou a ve směru od Elektry do Přívozu ulicemi Čs. legií, Přívozskou a 30. dubna.

V době od 26. srpna od 0:00 hodin do 30. srpna 24:00 hodin budou průjezdné křižovatky Nádražní s ulicí 30. dubna i Nádražní s Českobratrskou. Objízdné trasy ve směru od Přívozu ulicemi 30. dubna, Poděbradovou a Hollarovou. Ve směru od Elektry do Přívozu ulicemi Čs. legií, Přívozskou a 30. dubna.

Tramvaje budou po celou dobu rekonstrukce Nádražní ulice (30. 7. - 30. 8.) nahrazeny autobusy. V době uzavírky ulice Českobratrské bude místo trolejbusů jezdit náhradní autobusová doprava.

Čtvrtá fáze I. etapy rekonstrukce ulice Nádražní v Ostravě, při níž bude probíhat rekonstrukce komunikace a  chodníků, se připravuje na období září - říjen. V ulici bude obnoven oboustranný provoz tramvají.  Pro ostatní provoz bude Nádražní ulice na úseku mezi ulicemi Stodolní a 30. dubna nadále uzavřena. Ve směru z Přívozu do centra bude umožněn vjezd dopravní obsluze. Křižovatky ulic Nádražní a 30. dubna a Nádražní a Českobratrská budou průjezdné,” informovala Andrea Vojkovská, tisková mluvčí ostravského magistrátu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám