Hlavní obsah

Ramm Stein! CZ - nejlepší český revival předvede divoké vystoupení

Novinky, Hana Štrymplová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejlepší český revival kapely Rammstein vystoupí 21. dubna v music-pub DOMA od 21:00. Těšte se na velkolepou show plnou efektů,světel a pyrotechniky. Show se vším, co k Rammstein patří.

Foto: archiv kapely

Ramm Stein cz

Článek

Skvělá česká revivalová kapela německých Rammstein, která koncertuje po celé České republice, ale také i v zahraničí, jako je například Slovensko, Německo a Rakousko. Součástí téměř dvouhodinového koncertu jsou nejen věrně odehrané písně originálu, ale také kostýmy, pódiová show a pyrotechnické efekty. Kapela si zakládá na živé hudbě, a proto jako jeden z mála revivalů německé legendy v Evropě hraje bez jediného klávesového samplu, což přidává celému vystoupení energii a údernost.

Z repertoáru kapely v Ústí zaznějí skladby, které protínají celou diskografii Rammstein od roku 1995 až po současnost. Uslyšíte například hity jako jsou songy Weisses Fleisch, Du Riechst So Gut, Sehnsucht, Mein Herz Brennt, Mutter, Mein Teil, Rammlied, Waidmanns Heil.  

Předkapelou večera bude bystřansko-teplický Schlak, který se zaškatulkoval jako “Bobcat core“. Textově se výhradní autor Standa Mikota lehce dotýká  pohádkových motivů, tak i svého ateismu, ale více se z jistých důvodů do hlubšího tzv. filosofování nepouští. Přesto je v každém textu ukryto něco, byt‘ na první poslech nakažlivého a nezapomenutelného. V roli frontmena tak uvidíte kouzelníka Pokustona.

Vstupné je v předprodeji za 120 Kč a na místě za 240 Kč. Klub je otevřen od 19 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám