Hlavní obsah

Pyžamovou párty v Domašově nad Bystřicí si užívaly i děti z Klokánku

Novinky, Radek Vráblík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Skautské základně v Domašově nad Bystřicí si užívaly pestrého odpoledne dvě desítky příznivců her a zábavy. Konala se tam Pyžamová párty. Přijely i děti z olomouckého Klokánku.

Foto: Radek Vráblík
Článek

Skautskou základnu v Domašově nad Bystřicí v Olomouckém kraji, která se nachází v krásném přírodním prostředí navazující na přírodní park údolí řeky Bystřičky a na kraji vojenského prostoru Libavá, navštívily v sobotu 7. února od 13.30 hodin dvě desítky zájemců o hry a zábavu. Se všemi si užít příjemné odpoledne přišly i děti z Fondu ohrožených dětí Klokánek z Olomouce.

„Z Klokánku za námi zavítalo třináct dětí a jejich tři tety,“ uvedla hlavní pořadatelka Vladimíra Navrátilová.

Pyžamová párty začala slavnostním přivítáním, vzájemným seznamováním se a poté následovaly soutěžní hry o zajímavé ceny. Děti například podlézaly lano, soutěžily ve slepé bábě, závodily v jednotlivcích, ale i ve skupinách. Čekala je také taneční soutěž.

„Tancovaly po dvojicích na hudebních podložkách a vyhlásili jsme i absolutního vítěze, kterým se stal Martin. Novou taneční soutěž si mohou děti vyzkoušet na další připravované akci, která se uskuteční v dubnu,“ pokračovala Navrátilová.

Pořadatelé si zároveň pro děti připravili nealkoholické koktejly a vyhlásili i Miss pyžamo 2015 a Super tanečníka 2015. „Tvorba různobarevných koktejlů s ovocem velmi děti zaujala, proto na příště už připravujeme program, kde si mohou namíchat svůj vlastní koktejl,“ dodala hlavní pořadatelka.

Únorová zábavná akce nebyla poslední letošní událostí na Skautské základně v Domašově nad Bystřicí. Pořadatelský tým už nyní pomalu připravuje další víkendové radovánky, které tentokrát budou zaměřeny na začarovaný pohádkový les.

Reklama

Výběr článků

Načítám