Hlavní obsah

Prvoligový trenér Rada bude trénovat IV. třídu

Novinky, Jan Vodrážka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trenér FC Vysočina Jihlava Petr Rada přijede trénovat ve čtvrtek 15. května do Hadačky na severním Plzeňsku místní fotbalový klub Trafo Hadačka.

Foto: J. Vodrážka

FK Trafo Hadačka na pražském stadionu Juliska při přátelském zápase s Duklou Praha.

Článek

Fotbalisté FK Trafo Hadačka si díky podpoře fanoušků v soutěži Kopeme za fotbal plzeňského Gambrinusu mohli zatrénovat již pod vedením Pavla Vrby, Vítězslava Lavičky a sehrát přátelská utkání s týmy AC Sparta Praha a FK Dukla Praha. Nyní se připravují na čtvrteční trénink s Petrem Radou, trenérem prvoligového týmu FC Vysočina Jihlava - v letech 2008/09 vedl i národní tým.

V soutěži Kopeme za fotbal jsou důležití převážně fanoušci, respektive milovníci piva, kteří sbírají zátky od jakéhokoli druhu piva Gambrinus a poté odevzdávají klubu. Zážitky, které tým vysoutěží, jsou pořádány především pro diváky.

FK Trafo Hadačka je v probíhající sezóně 2013/2014 po odehraných 17 kolech IV. třídy skupiny B na 6. pozici tabulky. FC Vysočina Jihlava je po 28. kolech Gambrinus ligy na 8. místě.

Přijít zhlédnout tento trénink mohou všichni příznivci fotbalu, fanynky i fanoušci, ve čtvrtek 15. května od 17.30 na fotbalové hřiště na Hadačce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám