Hlavní obsah

Prvním ostravským novorozencem roku 2014 je holčička Nikol

Novinky, Josef Zajíc

V sedm hodin ráno 1. ledna se narodilo první ostravské dítě roku 2014. Letošní primát patří porodnici Městské nemocnice Ostrava a především šťastné mamince, paní Martině, která porodila holčičku Nikol. První letošní miminko vážilo při narození 3520 gramů, měřilo 51 cm.

Foto: Zdroj : MMO

První ostravské miminko 2014 je holčička: Městská nemocnice Ostrava. 2.1.2014

Článek

Paní Martině, povoláním grafické designérce, je 32 let. S manželem Davidem, který pracuje jako profesionální hasič, nechtějí zůstat u jediného dítěte.

Porodnici Městské nemocnice Ostrava navštívila ve čtvrtek 2. ledna náměstkyně primátora města Ostravy Simona Piperková, která v doprovodu ředitele MNO Tomáše Nykela šťastné mamince a miminku popřála hodně zdraví a štěstí do nového roku i dalšího života. Zároveň ji předala kytici, pamětní minci města, plyšového krtečka a další dárky včetně poukázek na nákup dětského zboží.

„Chtěla bych všem maminkám a jejich miminkám popřát hodně zdraví a věřím, že jsou šťastné tak jako já,” řekla během návštěvy paní Martina. „Moje poděkování patří lékařům a zdravotnickému personálu na Fifejdách. Absolvovala jsem tady i předporodní kurzy a jsem maximálně spokojená,” dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám