Hlavní obsah

První vlna předprodeje na Rokytná fest skončila

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Festival Rokytná fest, který se bude konat 24. a 25. května v Rokytnici nad Rokytnou, se kvapem blíží. A organizátoři již odpočítávají poslední vstupenky, které jsou k dispozici.

Článek

První vlna předprodeje, která začala 1. dubna a končila 28. dubna, byla velmi úspěšná. Jistě se na tom podepsal i program tohoto festivalu, na který přijedou například slovenští No Name nebo Desmod či česká Vypsaná Fixa. Mezi další známé kapely patří například Prowizorium, Liwid nebo Reweer.

V pondělí 29. dubna byla spuštěna druhá vlna předprodeje. Na koupi vstupenek je ještě čas, protože se budou prodávat do 17. května.

Rokytná fest má také velkou síť předprodejních míst. Vstupenku si můžete zakoupit na těchto místech: Phiasco Bar, Bedřicha Václavka 6, Třebíč, Prodejna oděvů Kratochvíl, Jihlavská brána, Třebíč, Hudební nástroje Mijovič, Karlovo nám., Třebíč, Hospoda "Na radnici", Stařeč, Hodpoda "Na koupališti", Rokytnice nad Rokytnou.

Pokud jste však fanoušci online nakupování vstupenek, Rokytná fest najdete také na Ticketstreamu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám