Hlavní obsah

První podzimní metal ve Valašském Meziříčí s kapelami Hell Paso a Nostrrromö

Novinky, Ondřej Smolka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Valašskomeziříčský M-klub pokračuje v nastavené tradici metalových koncertů také v nové kulturní sezóně. V pátek 23. září to zde ve velkém stylu rozjedou kapely Hell Paso, Nostrrromö, Cumulonimbus a chybět nebudou ani místní ITAI. Začátek je tradičně ve 20 hodin.

Foto: Promo Nostrrromö
Článek

Do Valašského Meziříčí poprvé zavítá pražské trio Hell Paso, které je na tuzemské klubové scéně poměrně krátce. Za tu dobu se však stali nadějnou kapelou, která na své první úspěšné EP navázala debutovou deskou Queen Nevergreen, jež pokřtila na jaře tohoto roku. Sami svůj styl nazývají dirty-blues-metal a na meziříčském koncertě nebudou chybět písně z nového alba ani některé starší skladby.

Společnost budou Hell Pasu dělat další nováčci na scéně, téměř hvězdná kapela Nostrrromö. Původně metalový projekt se vyvinul v regulérní kapelu v čele s Danem Kurzem z Atai Terror a Kurtizány z 25. Avenue, za bicími Thomas (ex-The Switch), za kytarami Dejf (ex Fourth Face) a Lýdie z Bundy Tad a basák Pornos z Atai Terror a Sodoma Gomora. A bude to opravdu nářez, pravá metalová zabíjačka, na kterou se jen tak nezapomíná.

Čtveřici kapel zářijového metalového večírku doplní mladá frýdlantská kapela Cumulonimbus, která mísí vlivy post-hard core, emo a post-rock s pořádnou dávkou energie a alternativní hardcore kapela v Valmezu ITAI.

Související témata:

Výběr článků

Načítám