Hlavní obsah

Pruhované tričko, sluneční brýle a můžeme vyrazit. Slovácko hlásí první víkend na vodě

Novinky, Veronika Friedlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobrá zpráva pro všechny výletníky a nadšence do plaveb lodí – již tento víkend poprvé vypluje na Slovácku výletní loď Morava. Počasí si s námi sice pohrává, ale od pátku čekáme zase sluníčko, a to nám přece nedá sedět doma. Tak proč si nevyrazit třeba na loď?

Foto: Archiv Regionu Slovácko
Článek

Vzít si s sebou můžete i kolo a naplánovat si tak pěkný výlet na celý den. Nastoupit je možné ve Spytihněvi, Napajedlích nebo Otrokovicích.

Plavby jsou jednosměrné nebo zpáteční, vybrat si můžete také jen určitý úsek trasy. Domácí mazlíčky nechte pro tentokrát doma – přeprava zvířat na lodi není možná.

V rámci opatření ochrany před šířením covid-19 je nutné dodržovat několik základních pravidel. Především bude na loď umožněn vstup omezeného počtu osob. Doporučuje se tak objednat si plavbu předem. Samozřejmostí je rouška a dodržování bezpečné vzdálenosti.

„U vchodu bude k dispozici dezinfekce, po každé plavbě budeme loď dezinfikovat,” uvedl Michal Hampala, majitel Půjčovny lodí Spytihněv.

Podrobnosti k jízdnímu řádu, nástupním místům, kontaktní informace a informace o cenách naleznete v přiloženém letáku (na fotografii) nebo na http://www.hamboat.cz. Mimořádný plavební řád platí do odvolání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám