Hlavní obsah

Prosinec v Multifunkčním centrum v Horních Beřkovicích

Novinky, Dagmar Vačiljová Stehlíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete si odpočinout v průběhu vánočního shonu? Chcete příjemně strávit několik prosincových večerů při poslechu hudby? Tak navštivte Multicentrum v Horních Beřkovicích.

Foto: Dagmar Stehlíková

Schovanky

Článek

V době, kdy vrcholí vánoční stres a shon, si všichni příznivci pohodové hudby mohou do prostor bývalého kostela sv. Václava, dnes Multicentra, v Horních Beřkovicích přijít poslechnout tyto tři koncerty.

5. 12. 2013 jsme připravili od 19:30 hodin Mikulášskou Znouzectnost. Mikuláš, čert a anděl – Caine, Golda a Déma – to je plzeňská folk-punková legenda Znouzectnost. Znouzectnost je totiž kapelou s punkovou pověstí a zároveň i schopností napsat popovou písničku či folkovou baladu. Vstupné dobrovolné.

12. 12. 2013 již tradičně v čase předvánočním (a nejen v něm) přivítáme populární mělnický pěvecký sbor Chrapot s jeho svátečním koncertem. Těšit se můžete na směs vánočních písní a koled zpívaných bez doprovodu, které si určitě nejen poslechnete, ale i zazpíváte společně s mělnickým Chrapotem. Vstupné na tuto akci je taktéž dobrovolné, koncert začíná v 19:30 hodin.  

A nakonec se s vámi v tomto roce rozloučíme koncertem dámské legendy české country. Vánoční Schovanky zahrají 19. 12. 2013 od 19:30 hodin. Tato ryze dámská kapela je svou kvalitou zcela výjimečná a dozajista vám na chvíli umožní zapomenout na předvánoční hektickou atmosféru. Vstupenky je nutné si předem rezervovat v  Multicentru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám