Hlavní obsah

Příznivci a znalci módy zamířili na brněnské výstaviště

Novinky, Petr Mráček

Velkolepou fashion show Luxury Style si 17. února v pavilonu P brněnského výstaviště nenechala ujít řada příznivců a znalců špičkové luxusní módy, včetně známých osobností.

Foto: Petr Mráček

Fashion show LUXURY STYLE

Článek

Mezi VIP hosty nechyběla ředitelka J Banky Monika Cereova, slovenský moderátor Bruno Ciberej, slovenská playmate Eva Cifrová, české herečky Klára Issová, Jana Stryková, model Michal Gajdosech a další.

Přehlídka se uskutečnila v závěru populárních veletrhů Styl a Kabo. Letošní, 43. veletrhy STYL a KABO potvrdily stabilizaci módního průmyslu i lepšící se situaci v maloobchodu. Meziročně vzrostl počet prezentovaných značek o 10 procent a 30 firem zde mělo svou výstavní premiéru.

Největší B2B setkání textilního, oděvního, obuvnického a kožedělného průmyslu pro český a slovenský trh přilákalo více než pět tisíc odborných návštěvníků, obchodníků a nákupčích. Představovaly se především módní kolekce pro podzim a zimu 2014/2015.

Módní show Luxury Style - aktuálních kolekcí exkluzivních značek John Richmond a Corneliani spojená s prezentací luxusních šperků Bvlgari všechny přítomné nadchla. Tři světové top značky společně, v jeden čas, na jednom místě to byl pro přítomné skutečně mimořádný zážitek.

Na veletrzích Styl a Kabo bylo k vidění více přehlídek, připomeňme například značky: E-MOI, E-BOUND, DROMEDAR, SANU BABU, PAUSE CAFÉ, DDP, MODĚVA, TONAK a GEISHA.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám