Hlavní obsah

Příbramský Fashion Second Hand pomůže dobré věci

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přesně po roce se v Příbrami plánuje druhý ročník Fashion Second Handu. Jedná se o módní sekáček, kam převážně dámy chodí prodávat / měnit své oblečení a doplňky, nebo jdou pouze nakoupit.

Foto: Jitka Doubravová
Článek

Po loňském prvním, velmi úspěšném ročníku, se chystá ročník druhý - uskuteční se v sobotu 16. dubna.

„Stále jsme váhaly vzhledem k časové vytíženosti, zda druhý ročník uspořádat. Tlak žen byl ovšem tak velký, že jsme neměly na výběr, a s elánem jsme se pustily do příprav,” informovala organizátorka akce Jitka Doubravová.

Pro prodávající je čas příchodu v 8 hodin ráno, pro nakupující potom od 9 do 12 hodin. I tento rok budou využitu prostory tělocvičny na Jiráskových sadech.

Prodávat se může vše, co se týče módy (oblečení, boty, doplňky, kosmetiku, bižuterii apod.). Letos bude zajištěn i pitný režim a drobné občerstvení.

Věci, které neprodáte, můžete před odchodem odevzdat do velkých pytlů, které organizátoři následně věnují sociálně slabším lidem. Myšlenka dobročinného účelu byla také jednou z těch, proč Fashion Second Hand v Příbrami vznikl. Minulý rok se vybraly dva velké pytle, které byly věnovány pro potřeby Českého červeného kříže. Tento rok zůstanou věci v Příbrami, budou rozdány místním dobročinným organizacím. 

Reklama

Výběr článků

Načítám