Hlavní obsah

Příbramské divadlo spustilo prodej předplatného na příští rok

Novinky, Tomáš Vašíček

S počátkem listopadu se již tradičně spustil prodej předplatného na rok 2016 příbramského divadla A. Dvořáka. Vybírat lze z deseti skupin. V minulém roce překročil počet předplatitelů hranici 1300, i letos lze očekávat navýšení zájmu. Předplatné je totiž ideálním dárkem pod stromeček.

Foto: Divadlo A. Dvořáka Příbram

K předplatnému vytvořilo divadlo i speciální banner.

Článek

„Řady předplatitelů, které se každý rok rozšiřují, nás na jedné straně těší a na druhé straně samozřejmě zavazují dělat vše pro to, abyste se vy, jako diváci cítili spokojeni,” vzkazuje divákům ředitel divadla Petr Bednář.

„Chtěl bych divákům poděkovat za přízeň a věrnost, kterou nám a našim inscenacím prokazují. Děkujeme za odezvu v hledišti, ale také za podporu, kterou nám věnujete prostřednictvím mailů, dopisů, fotografií. Opravdu si toho velmi vážíme,” doplnil umělecký šéf divadla Milan Schejbal.

A jaké výhody předplatné skýtá? Především - předplatitelský průkaz je přenosný, takže jej můžete i zapůjčit, máte zajištěno stálé místo v hledišti, je zde také cenové zvýhodnění či šatna zdarma a bonusem je i informační servis pro předplatitele. Svoje předplatné si můžete zakoupit na obchodním oddělení divadla až do 29. ledna 2016, místa pro stálé předplatitele jsou rezervovány do 20. listopadu letošního roku.

Platit lze samozřejmě hotově i kartou, organizace mohou platit fakturou po předchozí písemné objednávce. Využít můžete i formu dvou splátek, přičemž druhá musí být uhrazena nejpozději 29. ledna 2016.

Z jednotlivých typů předplatného můžete vybírat na stránkách divadla, www.divadlopribram.eu. Kromě premiér jsou v nabídce také skupiny svozové, předplatné na generální zkoušky, seniorský balíček, skupina představení pro děti či skupina N - hostující představení.

V roce 2016 uvede Divadlo A. Dvořáka Příbram pět premiérových představení. Na Velké scéně to bude Sen noci svatojánské, Goldoniáda, Velký Gatsby a Spojovací dveře, na Malé scéně se odehraje inscenace Vše o ženách.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám