Hlavní obsah

Při třídenní Rožnovské valašce se představí téměř 800 účinkujících

Novinky, Marcel Vašut

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve dnech 3. až 5. června se uskuteční již XVIII. ročník mezinárodního armádního folklorního festivalu a XII. ročník přehlídky skupin historického šermu. Akce proběhne pod záštitou premiéra Petra Nečase.

Foto: VUS Ondráš

Rožnovská valaška

Článek

V průběhu třídenního festivalového programu se představí více než 780 účinkujících z Česka, Slovenska, Bulharska. Dramaturgem festivalu je Vojenský umělecký soubor Ondráš Brno, který se návštěvníkům představí zejména v hlavních večerních programech.

Návštěvníci se mohou těšit například na roztančené náměstí a průvod městem, což bude zároveň živá pozvánka na festival, ale také na Ondrášovské cifrování s kohoutkem v podání souborů Cifra, Kohoutek  a VUS Ondráš.

Organizátoři nezapomněli ani na dětskou část publika a tak na neděli připravili dětský den s názvem Kdo si hraje nezlobí.

Vstup je po celé tři dny zdarma a tak si nenechte ujít tuto skvělou akci v Rožnově pod Radhoštěm. Celý program najdete zde: Program rožnovské valašky 2011.

Reklama

Výběr článků

Načítám