Hlavní obsah

Při rozsvícení vánočního stromu před Akordem se očekává rekordní účast

Novinky, Lucie Bergerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další rok se pomalu schyluje ke konci - a tak se všichni Ostravané v neděli 30. listopadu opět sejdou před ostravským DK Akord - na náměstí SNP. Stane se tak při jedné z nejoblíbenějších a nejpoetičtějších venkovních akcí Akordu, kdy lidé společně odpočítali poslední vteřiny do rozsvícení vánočního stromu.

Foto: Lucie Bergerová

Rozsvícení 2013

Článek

Návštěvníci si budou moci užít romantickou adventní neděli se skleničkou svařáku, čeká je Vánoční jarmark, ale též bohatý doprovodný program, který začne už ve 14 hodin.

Vystoupí Moravský folklorní soubor ŠEVČÍK a Škola popového zpěvu Olomouc, která zahraje vánoční a muzikálové hity, představí se The Blues Experience (Polsko) – výborná bluesová kapela, Cirkus trochu jinak – Veselé peklo a též Acoustica – s českými a světovými rockovými hity v akustickém podání ostravské kapely. Součástí slavnostního programu bude též oficiální vyhlášení vítězů soutěže Foto fest 2014.

I děti si na akci přijdou na své, kromě mlsání např. tureckého medu se mohou těšit na Kouzelnou vánoční pohádku v podání Divadla Smíšek.

Akci moderují Richard Šíma s Evou Šimčíkovou a vstupné je zdarma.

„Vzhledem k tomu, že vloni se odhadovala účast na zhruba devět tisíc návštěvníků a popularita akce má stále rostoucí tendenci, očekává se letos opravdu rekordní účast. I proto si akce vyžádá určitá dopravní omezení, kdy v době od 15 do 17 hodin bude průjezd Čujkovovou ulicí a ulicí Rodimcevovou pro osobní dopravu uzavřen," informovala Darina Daňková, jednatelka Akordu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám