Hlavní obsah

Při požáru bývalé kotelny v Kroměříži zemřeli dva muži

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mrtvá těla dvou mužů našli dnes časně ráno hasiči v Kroměříži při likvidaci požáru bývalé kotelny. Případem se zabývají kriminalisté spolu s vyšetřovatelem hasičů.

Foto: Policie ČR

Smrt dvou bezdomovců vyšetřují kriminalisté.

Článek

„Po třetí hodině ráno vyjížděli kroměřížští policisté k požáru bývalé kotelny v ulici Francouzská. Při jeho likvidaci zde nalezli hasiči dvě lidská těla bez známek života,“ informovala dnes odpoledne krajská policejní mluvčí Lenka Javorková.

V objektu byla v době požáru ještě šedesátiletá žena, kterou odvezla rychlá záchranná služba do nemocnice k ošetření.

K události vyjel kompletní kriminalistický tým a místo společně s vyšetřovatelem hasičů ohledal. Povolán byl také psovod se psem na vyhledávání akcelerantů hoření, který označil jedno místo, kde mohl požár vzniknout. 

„Zatím se nám podařilo zjistit totožnost pouze jednoho muže. Jedná se o jedenačtyřicetiletého bezdomovce, jenž společně s druhým zemřelým v objektu pravidelně přebýval. U obou bude nařízena pitva. Příčina požáru zůstává předmětem dalšího šetření,“ dodala Lenka Javorková.

Reklama

Výběr článků

Načítám