Hlavní obsah

Při Dni otců budou na zámku Loučeň tátové soutěžit ve speciálním pětiboji

Novinky, Veronika Vynikalová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všichni tátové mohou zažít v neděli 15. června na zámku Loučeň svůj den a stát se supertátou. Prožijte zábavný den pro celou rodinu se superigráčkem, idolem silných chlapů všech generací.

Foto: archiv zámek Loučeň
Článek

Den otců má největší tradici především v USA. Slaví se ale živě také ve Skandinávii, státech Pyrenejského poloostrova, nebo třeba v Bulharsku. A zámek Loučeň bude slavit v neděli 15. června Den otců již počtvrté.

Zámek Loučeň je romantickou barokní památkou s původními interiéry. Obklopuje ho rozlehlý anglický park, který nabízí jeden celoevropský unikát - soubor 11 labyrintů a bludišť. Zámek nabízí prohlídky zásadně s kostýmovanou postavou, speciální dětské či čokoládové prohlídky, ale i pikniky v zámeckém parku a soutěže a programy o zámeckých slavnostech.

A právě na neděli 15. června se zde připravuje slavnost pro všechny táty, taťky, otce a tatínky. V tento den je pro všechny tatínky vstup do zámeckých labyrintů zdarma a také pro první stovku příchozích tátů je připraveno jako dárek tradiční české pivo. Především ale můžete během dne zažít velkou hru s igráčky po celém zámeckém parku.

Ve speciálním pětiboji budou tátové soutěžit v čistě chlapských disciplínách jako kop na branku, hod polenem, běh s kočárkem apod. Pro tatínky, kteří nebudou mít sílu pro poměřování svého výkonu s Igráčky, bude k dispozici golfový trenažer, kuličkové hřiště, paintball a kutilská dílna. Na děti čeká bohatý doprovodný program.

Zámek Loučeň je otevřen od 9 do 18.30 hod, program se koná od 11 do 16 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám