Hlavní obsah

Prestižní česko-slovenská kadeřnická soutěž zná své finalisty

Novinky, Iva Radostová

Největší a nejprestižnější nezávislá kadeřnická soutěž Czech and Slovak Hairdressing Awards 2015 Schwarzkopf Professional už zná své finalisty. Galavečer pro veřejnost se uskuteční v dubnu.

Foto: Schwarzkopf Professional

Oborná porota Kadeřníka roku 2015

Článek

V Praze se sešla novinářská a odborná porota, aby vybrala sérii finalistů letošního 14. ročníku soutěže Czech and Slovak Hairdressing Awards. Přihlášených fotografií bylo mnoho, a proto rozhodování o tom, kdo postoupí, nebylo lehké. Každá fotografie v této soutěži je opatřena kódem, který zajišťuje anonymitu hlasování, což vede k objektivním výsledkům soutěže.

„Chtěli jsme vytvořit prestižní soutěž, ve které bude rozhodovat pouze skutečná dovednost kadeřníka a jeho týmu. Proto jsou fotografie posuzovány bez znalosti jejího autora. Věřím, že náš cíl jsme splnili. Kadeřník roku je mimořádné setkání se s uměním, které doceňují jak lidé z oboru, tak veřejnost, která na galavečer přichází,” uvedla Lucie Záhorcová, managerka značky Schwarzkopf Professional

V dubnu se v Praze uskuteční slavnostní galavečer, na kterém budou ocenění rozdána. Soutěží se ve 14 kategoriích a nejvýše oceněný soutěžící si odnese titul Kadeřník roku 2015.

Reklama

Výběr článků

Načítám