Hlavní obsah

Předprodej na Holešovskou regatu 2013 odstartoval

Novinky, Petra Svěráková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od 1. prosince zahájila Agentura Velryba předprodej vstupenek na další ročník rodinného festivalu Holešovská regata 2013.

Foto: archiv agentury Velryba

Plavidla na Holešovské Regatě 2012

Článek

Už třetí ročník této oblíbené akce se opět uskuteční v malebném prostředí zahrad Zámku Holešov, a to v sobotu 22. června 2013.

„Zahájením předprodeje v předvánočním čase chceme nabídnout fanouškům možnost originálního vánočního dárku, navíc za nejnižší možnou cenu. Do konce prosince bude stát vstupenka pro dospělého pouze 250, pro děti 150 a rodinná pro dva dospělé a dvě děti 700 korun, “ informoval ředitel Agentury Velryba Michal Žáček.

Od začátku příštího roku se ceny budou postupně zvyšovat, těsně před festivalem budou řádově o sto korun na osobu dražší.

Návštěvníci se mohou těšit opět na dobrý hudební základ festivalu. "Vystoupí například populární Miro Žbirka, který v Holešově dodatečně oslaví své 60. narozeniny, dále pak skupina Olympic, Aneta Langerová, kapela Fleret nebo Kamil Střihavka," prozradila manažerka pořádající agentury Petra Svěráková.  Objeví se také Dan Bárta, Lenka Dusilová a další. Kompletní program zveřejní pořádající Agentura Velryba začátkem února.

Vstupenky jsou od 1. prosince k dispozici v prodejních sítích  Ticketportal a Ticketpro. Informace jsou také na oficiálním webu festivalu www.holesovskaregata.cz. 

Rodinný festival Holešovská Regata 2013 se v nádherných prostorách zahrad holešovského zámku uskuteční už potřetí. Vloni ho navštívilo skoro deset tisíc návštěvníků. Také příští rok se mohou fanoušci těšit na bohatý doprovodný program pro děti i dospělé včetně soutěže o nejoriginálnější vodní plavidlo. Ani tentokrát tedy nebudou chybět dětské atrakce, indiánské týpí, dračí lodě, prohlídky zámku, soutěž v přejezdu vodní lávky a mnoho dalších doprovodných aktivit, které z festivalu dělají něco víc než klasickou hudební přehlídku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám