Hlavní obsah

Pražský výtěr oslaví 20. narozeniny v Malostranské besedě

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete slyšet Led Zeppelin, Deep Puple, AC/DC a další rockové legendy na jednom pódiu? Nenechte si ujít koncert rock revivalové kapely Pražský výtěr, která letos slaví 20 let své existence. Narozeninový koncert se uskuteční v sobotu 3. prosince od 20.30 hodin v klubu Malostranské besedy.

Foto: Pražský výtěr
Článek

Pražský výtěr je rock revivalová skupina hrající ty největší a nestárnoucí rockové pecky. V jejich repertoáru najdete Led Zeppelin, Deep Purple, AC/DC a další podobné hvězdy. Na scéně působí již 20 let, takže můžete očekávat výbornou sehranost, kvalitní a osobité provedení a velké nasazení pramenící z obdivu k daným kapelám a rockové hudbě vůbec. 

V průběhu doby se několikrát v kapele měnili hráči a ze zakládající sestavy v ní dnes působí pouze baskytarista Mirek Cmíral. Současné obsazení doplňuje Jiří Antonín Benda (klávesy), Tomáš Stloukal (bicí), Jan Zdráhal (elektrické housle), Jakub Loukota (kytara) a Dora Bondy (zpěv), která kapelu doplnila začátkem letošního roku.

Očekávat lze samo o sobě velkou show a zároveň pořádnou party k oslavě 20. výročí.

Reklama

Výběr článků

Načítám