Hlavní obsah

Pražský Prosek ožije cirkusem

Novinky, Petr Gongol

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Městská část Praha-Prosek po roce se opět rozzáří tisíce barevnými světýlky a dětským smíchem, jelikož ke stanici metra Střížkov míří Cirkus Bob Navarro King s mezinárodním programem.

Foto: foto: Petr Gongol (www.cirkusy.eu)

Cirkus Bob Navarro King

Článek

Rodina Navrátilových s drezúrou somálských lvic procestovala velký kus západní Evropy, včetně Nizozemska, Německa a Španělska. Vystupovali rovněž v největších a nejkrásnějších francouzských cirkusech Amar a Pinder. Na prestižním pařížském mezinárodním festivalu de Massy získali ocenění bronzové medaile.

Od roku 2011 Bohumil Navrátil s rodinou cestuje po českých městech se svým vlastním podnikem, který nese název Cirkus Bob Navarro King. Atrakcí programu kromě drezúry šelem je jediná africká slonice pod vedením švýcarského cvičitele Franze Kaffky.

Jako v každém správném cirkusu, i zde uvidíte drezúru starokladrubských a frizských koní. Dále uvidíte poníky, lamy, australské pštrosy, kozy, velblouda, ovečku Shaun, prasátka, psi jedoucí na hřebu koně a další. Mezinárodní program se skládá ze zástupců Švýcarska, Německa, Litvy a samozřejmě České republiky.

Praha-Prosek od 9. 10. do 30. 11. u stanice metra Střížkov je poslední zastávkou cirkusu King letošní sezóny.

Časy představení:

Pondělí a úterý bez představení

Pondělí a úterý bez představení Státní svátky od 14:00 hod.

Pondělí a úterý bez představení Státní svátky od 14:00 hod. Všední dny od 17:00 hod.

Pondělí a úterý bez představení Státní svátky od 14:00 hod. Všední dny od 17:00 hod. Sobota od 16:00 hod.

Neděle od 11:00 a 15:00 hod.

Reklama

Výběr článků

Načítám