Hlavní obsah

Pražský koncert rockových legend Mišíka s Hladíkem se pro nepřízeň počasí přesouvá na září

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z důvodu nepřízně počasí se dnešní koncert Vladimíra Mišíka a jeho kapely ETC… a speciálního hosta Radima Hladíka se skupinou Blue Effect ruší. Termín konání koncertu byl přesunut na úterý 13. září. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

Foto: Letňák - Léto pro Pražany

Společný koncert Vladimíra Mišíka a Radima Hladíka na Střeleckém ostrově v Praze byl z důvodu nepřízně počasí přesunut na polovinu září.

Článek

Počasí bohužel poručit nejde, a tak se pořadatelé Letňáku 2016 - Léta pro Pražany na Střeleckém ostrově rozhodli čtvrteční společné vystoupení Vladimíra Mišíka a Etc... spolu s skupinou Blue Effect Radima Hladíka zrušit.

Fanoušci ale nemusí být smutní o legendy české rockové scény na Střeleckém ostrově nepřijdou. Koncert se uskuteční v polovině září, konkrétně na 13. 9. 2016. 

Vstupenky na koncert zůstávají v platnosti. Produkce upozorňuje fanoušky, kterým se náhradní termín nehodí, že mají možnost vstupenku vrátit, a dostat tak zpět peníze. Musí tak ale učinit na místě, kde vstupenku pořídil. Ti, kdož vlastní e-ticket, nechť se s navrácením vstupenky obrátí na centrálu prodejní sítě Ticketstream.cz. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám