Hlavní obsah

Pražská Stromovka přivítá běžecké rodiny

Novinky, Ivana Borovková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete strávit společné chvíle s dětmi a ještě udělat něco pro své zdraví? Jděte si zasportovat, běh pro rodiče s dětmi je ideální kombinací.

Foto: Ivana Borovková

Sportování rodičů s dětmi patří mezi nejlepší způsoby trávení společného času.

Článek

V neděli 27. dubna od 10 hodin je v parku Královská obora v pražské Stromovce připraven zábavný běh pro celé rodiny. Zdatnější běžci si mohou zaběhnout trasu v délce 5 km, rodiče s většími dětmi trasu 1 km dlouhou, krátké trasy jsou určeny těm nejmenším. 

Pro fandící děti po dobu závodů jejich rodičů je zajištěno hlídání ve FANklubíku. Na všechny čeká bohatý doprovodný program v podobě pohybových sportovních aktivit pro děti nebo výtvarných a kreativních dílniček, nebude chybět představení asistenčních pejsků nebo taneční školy stepu. Dále se představí organizace, které nabízí služby pro děti a rodiče nebo jejichž cílem je zlepšení občanského života.

Patronkami akce se staly atletka Kateřina Baďurová Janků a herečka Míša Maurerová. Organizátoři doporučují včasnou registraci na www.aperio.cz, počet míst je omezen. Startovní čísla budou slosována v tombole.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám