Hlavní obsah

Prazdroj talentů zná vítěze prvního duelu, je jím skupina Falešná ozvěna

Novinky, Alena Lochmannová

Vítězem prvního duelu soutěže pro začínající kapely Prazdroj talentů 2014 se stala kapela Falešná ozvěna, která i přes nepřízeň počasí dokázala svůj koncert odehrát ve skvělé formě a zajistila si tak postup do dalšího klání.

Foto: Plzeňský Prazdroj

Vítězem prvního duelu soutěže pro začínající kapely Prazdroj talentů 2014 se stala kapela Falešná ozvěna.

Článek

První duel hudební soutěže Prazdroj talentů ovládla skupina Falešná ozvěna a zajistila si tím tak postup do internetového fanouškovského hlasování, které proběhne v září. Absolutní vítěz pak vystoupí na oblíbeném Pilsner Festu. 

První z koncertů Léta v Prazdroji a tedy i tento rockový duel navštívilo téměř dva tisíce fanoušků. Druhý duel se uskuteční ve čtvrtek 17. července, ve kterém se utkají kapely Strangemind a ISUA. Následně budou mít fanoušci 6 dní na to, aby hlasovali pro svého favorita na www.pilsnerfest.cz a pomohli mu tak dostat se na vysněné festivalové pódium.

Po duelu kapel vystoupí v rámci dalšího koncertu Léta v Prazdroji známé plzeňské seskupení Kníry, jejichž píseň Hodina pravdy se přes noc stala hitem a několik dní se držela na první příčce nejhranějších písní na bandzone.cz. V zimě 2013 skupina pokřtila své nové album Knír v duši ve vyprodaném plzeňském Divadle pod lampou.

Talentovaná plzeňská kapela  ISUA není v této soutěži žádným nováčkem. Zúčastnila se již v loňském roce a získala krásné třetí místo, které však této ambiciózní kapele nestačilo, a proto zkusí své štěstí opět letos. Její zpěvačka Giudi se účastnila televizní show X-Factor 2014 a probojovala se až do TOP 6.

Strangemind z Plzně je charakteristická svými anglickými texty, které jsou plné emocí a doplněné o ženský vokál. Kapela získala první místo v Bítové lize v klubu Jam, obdržela diváckou cenu Múzy v Divadle pod lampou a také postoupila do finálového večera v klubu Kino Černošice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám