Hlavní obsah

Pravidelná pohádková představení přináší Zlaté jablko letos ve zcela nové podobě

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve spolupráci s Golden Apple Cinema připravilo centrum Zlaté jablko celoroční program, který mohou děti a jejich rodiče sledovat v jednom ze sálů zlínského multikina. Poprvé budou mít možnost bavit se u Kouzelnické dětské show už 26. ledna. Představení probíhá opět každou poslední neděli v měsíci, vždy od 14.00 hodin.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Nedělní pohádková představení se po čtyřletém fungování v Dětském koutku, dočkala zásadní změny. Od letošního ledna se na ně děti mohou těšit na v sále č. 1 multikina Golden Apple Cinema s kapacitou přes 400 míst.

„Kvůli zvyšující se účasti dětí a rodičů jsme se letos rozhodli přesunout program do jednoho ze sálů kina, který nabídne divákům větší komfort a umožní odehrát i prostorově náročnější představení,“ uvedl ředitel Zlatého jablka Jiří Kratochvíl.

První letošní nedělní akce bude věnována kouzlení a magii. Se svou kouzelnickou show se dětem od 14.00 hodin představí kouzelník Michael Jirsch, který přesvědčí publikum, že některé věci vypadají na první pohled jinak, než jsou ve skutečnosti. Zdánlivý popleta, ale v závěru nikoho nenechá na pochybách, že prvotřídně ovládá kouzlení, šálení a mámení, a že prostě čarovat umí.

V rámci tohoto i dalších představení čekají na všechny na návštěvníky představení drobné dárky, různá překvapení a soutěže. „Program je připravený s cílem aktivně malé diváky zapojit do dění tak, aby i ti nejmenší mohli rozvíjet svoji iniciativu a na tom co se děje na pódiu se přímo podílet,“ řekl marketingový manažer GAC Michal Gaja.

Během roku budou mít děti možnost zhlédnout kromě zábavných programů s různým tematickým zaměřením také klasická divadelních představení s bohatou scénografií. Délka jednotlivých představení se pohybuje v rozmezí 45 – 90 minut a jsou určena pro předškolní děti v doprovodu rodičů a děti prvního stupně základních škol (vždy individuálně dle jednotlivých představení). Jednotné vstupné 40 Kč bude v prodeji v den konání v pokladně multikina.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám