Hlavní obsah

Praha 13 otevřela u školy zrekonstruované hřiště nejen pro hodiny tělocviku

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Radnice Prahy 13 je pro občany dlouhodobě velmi aktivní. Posledním počinem je otevření rekonstruovaného sportoviště při Základní škole Klausova na Velké Ohradě v úterý 8. října. Rekonstrukce vyšla na zhruba 5 milionů korun.

Foto: Radnice Praha 13
Článek

Přes prázdniny zde vznikl nový sportovní areál, jehož součástí je multifunkční hřiště s novým umělým povrchem z bezpečného polyuretanu. Žáci zde mohou trénovat skok do dálky i do výšky.

Současně byly nově zrekonstruovány i tenisové kurty.

Nejen na hodiny tělocviku

„Jsem velmi rád, že se zde podařilo za poměrně krátkou dobu vybudovat toto sportovní centrum, které bude sloužit k plnohodnotnému využití žákům nejen v hodinách tělesné výchovy, ale i mimo ni,“ uvedl při slavnostním křtu starosta třinácté městské části David Vodrážka.

Místostarostka Marcela Plesníková ho doplnila slovy: „Věřím, že žáci školy budou na tomto špičkově vybaveném hřišti aktivně trávit co nejvíce svého volného času a hřiště tak bude hojně využíváno.“

Reklama

Výběr článků

Načítám