Hlavní obsah

Pracovníci turistických infocenter Jeseníků se setkají ve Vrbně

Novinky, Tereza Schreiberová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Workshop pro pracovníky turistických informačních center představí turistické novinky Jeseníků a umožní výměnu zkušeností. Prezentovány budou Kouty, pivovarnické muzeum i Adrenalinpark v České Vsi.

Foto: Tereza Schreiberová

Hřeben Jeseníků

Článek

Tuto středu se do Vrbna pod Pradědem sjedou pracovníci tzv. "íček" celých Jeseníků, aby se seznámili s novými službami a turistickými zajímavostmi a společně podiskutovali o své práci. Akce se koná v rámci projektu Jeseníky táhnou za jeden provaz, který realizuje občanské sdružení Jeseníky přes hranici.

V programu akce je například prezentace nejnovějšího a zároveň nejmodernějšího areálu zimních sportů Jeseníků v Koutech nad Desnou, který tento víkend přivítal první návštěvníky.

Nabídku pro turisty představí také dvě nová muzea: Muzeum čarodějnických procesů, které je otevřeno v Šumperku, a Pivovarnické muzeum Holba v Hanušovicích. Účastníci workshopu se seznámí také s novinkami v lázeňství nebo ve Sdružení cestovního ruchu Jeseníky.

Akce je přístupná také zájemcům z řad veřejnosti a účast na ní je zdarma.

Reklama

Výběr článků

Načítám