Hlavní obsah

Poznávací soutěž zlínského Majálesu 2011 vrcholí

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední příležitost poznat se na snímcích umístěných v přízemí zlínského Zlatého jablka mají ještě během pondělí 2. května účastníci předchozích ročníků tradičního Majálesu.

Foto: Kateřina Martykánová

Výstava snímků z předchozích ročníků Majálesu spojená s poznávací soutěží. Na 20 výherců čeká stup do klubů 3. května zdarma.

Článek

Dvě desítky označených šťastlivců pak o den později obdrží vstupenky do všech klubů. Navíc zde bude umístěn fotokoutek s hororovou tématikou.

Ještě během celého pondělního dne se mají možnost návštěvníci centra zapojit do poznávací soutěže, která je určena hlavně pro účastníky předchozích ročníků Majálesu.

Na fotkách z minulých ročníků Majálesu umístěních v přízemí OZC Zlaté jablko je náhodně označeno dvacet tváří lidí. Pokud se na označené fotce některý z účastníků pozná a v den Majálesu (tedy v úterý 3. května) se dostaví do infostánku, který bude také v galerii Zlatého jablka, získává lístek do všech klubů úplně zadarmo. Může tak slyšet Wohnouty, Charlie Straight nebo Jiřího Schmitzera a nezaplatit přitom ani korunu.

V info stánku, který bude k dispozici od 9 hodin ráno, obdrží návštěvníci a účastníci Majálesu také letáčky, programy, informace o změnách v programu, novinářskou akreditaci, placky a další.

Stačí se tedy zastavit ve Zlatém jablku, najít se na fotce a v den konání (3. 5.) přijít do info stánku, ukázat svou tvář a shrábnout výhru. Soutěžní fotografie zde však budou viset už jen do pondělí. V den konání se dané prostory totiž promění v jinou atrakci. Organizátoři Majálesu mezi 13. až 19. hodinou připravili fotokoutek v hororovém duchu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám