Hlavní obsah

Pouť ve Výrově: zábava, mše, fotbal i zájezd

Novinky, Jan Vodrážka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O pouti ve Výrově je připravena zábava, mše, fotbalové derby Trafo Hadačka versus Sokol Kralovice i zájezd do Divadla Járy Cimrmana.

Foto: Singlband

Skupina Singlband

Článek

Výrovská kaple je zasvěcená sv. Vojtěchu. Každý rok kolem 23. dubna, kdy má jmeniny Vojtěch, se ve Výrově a na Hadačce slaví posezením či zábavou, v neděli je pak sloužena mše.  

V letošním roce připadly pouťové oslavy ve Výrově-na Hadačce na velikonoční víkend. Místní Sbor dobrovolných hasičů Výrova a Hadačky pořádá v sobotu 19. dubna od 20hodin Pouťovou zábavu se skupinou Singlband za podpory Obce Výrov.

V neděli 20. (nebo 27.) dubna bude sloužena mše svatá ve Výrovské kapli sv. Vojtěcha, o což se každý rok zasluhuje místní místostarosta Josef Valenta.

Na neděli 20. dubna připadá i fotbalové odpoledne - „derby", kdy nejprve na fotbalovém hřišti na Hadačce sehrají od 14:30 svůj zápas starší žáci FK Trafo Hadačka se Sokolem Kralovice a od 17 hodin sehrají zápas 4. třídy muži FK Trafo Hadačka proti Sokolu Kralovice 'B'.

Na středu 30. dubna je pak pro zájemce místní i z okolí J. Vodrážkou připravován zájezd do Žižkovského divadla Járy Cimrmana na představení Hospoda Na mýtince.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám