Hlavní obsah

Poskytujete kvalitní služby? Požádejte si o značku Jeseníky - originální produkt

Novinky, Bára Haušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Provozovatelé stravovacích a ubytovacích zařízení v Jeseníkách mohou podruhé překládat žádosti o značku JESENÍKY originální produkt®. Značka zaručuje kvalitu, originalitu a také přidanou hodnotu pro region v rámci nabízených služeb.

Foto: Bára Haušková

Jedním z prvních dvou zařízení, které má značku Jeseníky originální produkt, je Relax centrum Kolštejn v malebné obci Branná.

Článek

Koordinátorem značení je Místní akční skupina (MAS) Horní Pomoraví ve spolupráci s MAS Šumperský venkov. Systém značení zastřešuje Asociace regionálních značek České republiky.

Termín podání žádostí je do 13. května. Rozhodnutí o udělení značky má v rukou certifikační komise, která zasedne o deset dní později, tedy 23. května. „Žádosti o udělení značky JESENÍKY originální produkt® přijímáme v tištěné podobě v jednom vyhotovení. Formulář žádosti je k dispozici na webové prezentaci http://www.hornipomoravi.eu/, v sekci Dokumenty/JESENÍKY originální produkt, nebo v tištěné podobě v sídle MAS Horní Pomoraví o. p. s.,“ uvedla Hana Olejníková z MAS Horní Pomoraví.

Dosud získaly značku JESENÍKY originální produkt® dvě zařízení v Jeseníkách. Každé je zaměřením na klienty jiné a každé je jedinečné. První certifikát obdržela Severomoravská chata, horský objekt s téměř osmdesátiletou tradicí. Druhé zařízení se nachází v obci Branná a je výjimečné v mnoha ohledech. Relax centrum Kolštejn nabízí nejen ubytování v tříhvězdičkovém hotelu, ale nabízí ojedinělý komplex saun s řadou doprovodných služeb.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám