Hlavní obsah

Popelka provází výstavou Večerníčky na Chvalském zámku

Novinky, Alexandra Kohoutová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Půvabná Popelka v modrých plesových šatech provede děti i rodiče výstavou Večerníčky na Chvalském zámku v Praze-Horních Počernicích (Maxipes Fík, Krteček a Autopohádky), a to pouze v neděli 24. února mezi 10. a 17. hodinou. Návštěvníci uvidí všechny výstavy, celý zámek, projdou tajným schodištěm a určitě najdou i ztracený střevíček.

Foto: Alexandra Kohoutová
Článek

Chcete se dovědět, jak to bylo s Popelkou, a přitom si prohlédnout výstavu Večerníčky na Chvalském zámku (Maxipes Fík a další tvorba Jiřího Šalamouna, Autopohádky a Krteček aneb Zdeněk Miler dětem), celý zámek i zámecké sklepení?

Pomůžete najít Popelce její zatoulaný střevíček a nezaleknete se ani dalších úkolů? Rádi byste si v zimním dni udělali krásný rodinný výlet, prohlédli si zámek i výstavy pro děti, bez problémů zaparkovali a prožili opravdovou pohádkovou neděli?

Přijďte tedy k nám na akci Pohádková neděle na zámku s Popelkou a Večerníčky. Prohlídka trvá 40 minut a Popelka provází 24. února, vždy v celou hodinu od 10 do 17 hodin (poslední prohlídka v 16 hodin).

Rezervace termínů prohlídky telefonicky na čísle: 281 860 130 nebo prostřednictvím e-mailu: infocentrum@chvalskyzamek.cz.

Chvalský zámek, Na Chvalské tvrzi 857, 193 00 Praha 9 - Horní Počernice

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám