Hlavní obsah

#Policko se nebojí pomáhat Děkovací živák Ze srdce Policka

Novinky, Martina Váňová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mnoho lidí se rozhodlo pomáhat v době koronavirové epidemi, další se rozhodli poděkovat těm, kdo pomáhali, a ještě pomoci dalším. V Polici nad Metují se ukusteční benefiční koncert, jako poděkování všem, kteří šili roušky a výtěžek z koncertu ještě podpoří dobrou věc.

Foto: spolek Kvíčeroff

Plakát na koncert

Článek

V pátek 12. června se koná v Hospůdce u Pavla na Žděřině „Děkovací živák ze srdce Policka“ s podtitulem #Policko se nebojí pomáhat. Koncert je zamýšlen jako benefice pro všechny, kteří pomáhali při koronavirové nákaze a spojili se nejen pod facebookovou skupinou „Šijeme roušky Policko“. Ke skupině se nakonec přidalo více než devadesát lidí. Šili roušky, sváželi je na místo a následně rozváželi tam, kde byly aktuálně potřeba. Celkem skupina ušila a rozdistribuovala přes 9000 kusů roušek!

Spolek Kvíčeroff se rozhodl smeknout před prací těchto lidí a formou koncertu jim poděkovat. Vzhledem k tomu, že aktuálně stále platí omezení počtu lidí, kteří se mohou akcí zúčastnit, týká se toto nařízení i návštěvníků benefičního koncertu. Pro ty, kteří si nebudou moci užít jeho atmosféru přímo na místě, připravili pořadatelé živý přenos koncertu, který bude k vidění na stránkách a fb TV Náchodsko.

A bude se na co dívat a co poslouchat, protože během večera se na pódiu vystřídají čtyři kapely. Postupně vystoupí Urban Robot & Floutkovskij, Breef, P. L. H. a Furt Fajn.

„Děkovací živák ze srdce Policka“ pořádají spolky Kvíčeroff a Apeiron s podporou Města Police nad Metují. Dvouhodinový přenos z koncertu zajistí TV Náchodsko. Dobrovolné vstupné bude věnováno Terénní pečovatelské službě Města Police nad Metují. Protože #Policko se nebojí pomáhat.

Celou akci podpořili: CDS, s. r. o. Náchod; Avenir, Martin Cibulka; Hospůdka u Pavla; Muzeum papírových modelů; Primátor Náchod; Květinářství u Petry; Martin Kobr + Bouda Racek, Grill bar Promenáda Pec pod Sněžkou a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám