Hlavní obsah

Policisté vzdělávají starší spoluobčany v Senior akademii

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý odpoledne slavnostně zahájila Městská policie hl. m. Prahy, ve spolupráci s radnicí MČ Prahy 5, nový ročník vzdělávacího cyklu s názvem Senior akademie.

Foto: MPP
Článek

Zahájení se zúčastnil zástupce starosty Městské části Prahy 5, JUDr. Petr Lachnit a ředitel Obvodního ředitelství Městské policie Prahy 5, Mgr. Zdeněk Hejna.

Senior akademie je cyklus vzdělávacích programů prevence kriminality zaměřený na vzdělávání občanů v seniorském věku, a to prostřednictvím přednášek, jež se vztahují k ochraně života, zdraví a majetku.

„Po ukončení Senior akademie obdrží účastníci pamětní list o jejím absolvování. Kromě toho každý účastník obdrží předměty k zabezpečení bytu a domu, osobní alarm, informační materiály, jako jsou brožury, letáky apod.," uvedl mluvčí Městské policie Praha Rudolf Rubeš.

Projekt prevence kriminality Senior akademie, stejně jako všechny ostatní preventivní programy, Městská policie hl. m. Prahy realizuje zdarma.

Reklama

Výběr článků

Načítám